Information og AnmeldelserMax Mind Power - Mental Optimering Skandinavien

Vi mener at alle har ret til at yde deres bedste, og vi vil gerne viderformidle de positive virkninger vi selv har oplevet med nootropics og kosttilskud. 


Alle vores produkter sendes direkte til dig fra vores EU-lager, disse produkter bliver ikke sendt fra Skandinavien og vores firma holder til i udlandet. Ingen af vores produkter er registreret som lægemidler i Skandinavien, så der er intet problem med at indføre dem til personligt forbrug.

Leveringstid og mulighed for rekommanderet og forsikret forsendelse

Vores produkter sendes direkte til dig fra vores EU-lager, og normalt vil du modtage varen hjem til dig i løbet af 3-7 hverdage. Forsinkelser kan forekomme i særlige perioder eller hvis produker er i restordre.

Vi har nu oprettet muligheden for at få rekommanderet og forsikret forsendelse, med tracking kode, for 50 kroner ekstra per ordre.  Dette kan tilvælges under produktkategorien "Rekommanderet Forsendelse".

MERE OM NOOTROPICS
Begræbet 'nootropic' blev defineret i 1972 af den rumænske læge Dr. Giurgea. Nootrope midler menes at virke ved at ændre tilgængeligheden af hjernens forsyning af neurochemicals (neurotransmittere, enzymer og hormoner), ved at forbedre hjernens ilttilførsel, eller ved at stimulere nervevækst (NGF). Endvidere ifølge Dr. Giurgea oprindelige definition for nootropic kræves, at tilskuddene er uden alvorlige bivirkninger, de skal være ufarlige selv ved høje doser, eller endog have neurobeskyttende virkninger.

Fordelene ved nootrope midler omfatter:

Dette er af særlig interesse for ældre voksne og studerende. Andre nootrope midler er  rapporteret at have milde antidepressiv-lignende effekter, forbedring af humør og kan reducere angst hos nogle individer uden at virke sløvende.KUNDERNES ANMELDELSER