Phenylpiracetam 60 kapsler x 100mg ELLER 10 gram pulver

Sale Phenylpiracetam 60 kapsler x 100mg ELLER 10 gram pulver
Phenlypiracetam er den stærkeste og mest stimulerende racetam på markedet. Vi har den i 60 kapsler a 100mg. 
Meget tydelig virkning, vores favorit uden tvvil!

DETALJERET BESKRIVELSE
Phenylpiracetam ((RS) -2- (2-oxo-4-phenyl pyrrolidin-1-y1) acetamid) også kendt som Carphedon eller Phenotropil, blev udviklet i Rusland i 1983. Det blev udviklet som et nootropt middel samt et tillæg at forbedre den fysiske udholdenhed. Phenylpiracetam blev syntetiseret fra Piracetam ved tilsætning af en phenylgruppe til forbindelsen.
Denne handling gør det meget mere biotilgængelige og ca. 30-60 gange mere potent end piracetam.

Phenylpiracetam har længe været populære i Rusland, men det er netop for nylig blevet populær i Vesten. Dens virkninger er blevet beskrevet som at skabe intense fokus, mens også medvirken i forbedring af hukommelse og indlæring. Stimulerende og forbedret loco-motoriske virkninger er blevet observeret i nogle, som kan hjælpe med at forbedre den fysiske præstation. Derfor blev phenylpiracetam sat på den forbudte liste stoffer i mange sportsgrene udvalg, herunder OL.

PHENYLPIRACETAMS VIRKNINGSMETODE
Phenylpiracetam har 100% oral biotilgængelighed og absorberes hurtigt gennem mave-tarmkanalen og forskellige organer. Når det absorberes i blodstrømmen, kan det passere blod-hjerne-barrieren meget let. Phenylpiracetam bliver aktiv inden for 1 time efter indtagelse og dets halveringstid er 3-5 timer.

Phenylpiracetam fungerer som en neuromodulator. Det har væsentlig indvirkning på de cholinerge og glutamaterge systemer. Det binder til acetylcholin og glutamatreceptorer. Phenylpiracetam øger også niveauet af dopamin og noradrenalin i hjernen, som kan forklare sin »stimulerende og humør opløftende egenskaber.

Med hensyn til den nøjagtige metode virkningsmekanisme phenylpiracetam, data er begrænset som med de andre racetams. Det forstås, at det kan øge tætheden af ​​NDMA glutamatreceptorer i hippocampus. Phenylpiracetam antages også at stimulere nicotinacetylcholinreceptorer i cortex og D3-dopaminreceptorer i striatum.

Phenylpiracetam er set at tilbyde resultater inden for fysisk præstation. Selvom Phenylpiracetam generelt ses at have stimulerende egenskaber, er blevet observeret nogen direkte indvirkning på det kardiovaskulære eller respiratoriske systemer. Phenylpiracetam er blevet bemærket at reducere kroppens smerte tolerancetærskel samt tilpasningsevne til miljømæssige belastninger. Phenylpiracetam menes også at hjælpe modulere loco-motorisk aktivitet i hjernen.

PHENYLPIRACETAM FORDELE
Hjælper konsolidere hukommelse
Forbedrer læreprocesser
Forbedrer Årvågenhed & Fokus
Forbedrer fysiske præstationer
Forbedrer humør

PHENYLPIRACETAMS BIVIRKNINGER

Phenylpiracetam bærer de samme bivirkninger og risici, som de fleste af de andre racetams. De fleste oplever ingen bivirkninger, men for nogle kan de muligens omfatte: hovedpine, kvalme, irritabilitet og gastrointestinale problemer. Søvnløshed kan også opleves i nogle mennesker på grund af de stimulerende virkninger af phenylpiracetam. Denne bivirkning kan ofte undgås ved at reducere dosis.

Phenylpiracetam kan forårsage tolerance over tid og meget hurtigere end nogle af de andre racetams. Det anses ikke for at være vanedannende.  Der har været nul rapporter om dødsfald eller alvorlige lægemiddelinteraktioner med phenylpiracetam. Ingen rapporter om phenylpiracetam overdosis er blevet rapporteret.PHENYLPIRACETAM & ADHD
Phenylpiracetam kan have store fordele i at hjælpe med ADHD. Selv om det er en temmelig - tilgang har mange brugt racetam nootropica at hjælpe med at administrere ADHD symptomer. Piracetam er set i undersøgelser for at hjælpe nogle i forvaltningen af ​​ADHD symptomer. Phenylpiracetam kan være endnu mere lovende, da dens virkninger på fokus er langt mere intens end piracetam.
Mens der har været nogen direkte undersøgelser af virkningen af ​​Phenylpiracetam og ADHD, internet rapporter ser lovende ud. Phenylpiracetam kan være et alternativ for dem med ADHD ikke ønsker at ty til typiske ADHD medicin.

Advarsel: Må ikke anvendes til gravid, ammende eller børn under 18 år. Rådfør dig med en læge, før du tager dette ernæringstilskud, hvis du har eller har mistanke om en medicinsk tilstand eller tager nogen speciel medicin eller kosttilskud. Hvis du oplever bivirkninger fra at tage dette produkt, skal du straks afbryde behandlingen og kontakte en sundhedskyndig person. Må ikke anvendes hvis forseglingen er brudt eller mangler. Opbevares på et køligt og tørt sted. OPBEVARES UTILGÆNGELIGT FOR BØRN.

MNPHENP

New

kr. 359,00

kr. 287,20

kr. 71,80!!

kr. 287,20 inkl. moms

Kundeanmeldelser

1 anmeldelse(r) (skriv anmeldelse)
Kanon produkt og service 5 vare stjerner
"Jeg kontaktede dem for at høre lidt mere om de forskellige produkter på siden og angående fragt osv. Helt igennem fantastisk support. Jeg endte med at købe 1 bøtte og det bliver i hvert fald ikke sidste gang!" Michael - 16-10-2018

Sidst sete