PHENIBUT PULVER 50 GRAM

Phenibut er et derivat af neurotransmitteren GABA, men i modsætning til GABA kan det let passere gennem blodhjernebarrieren og er derfor meget effektivt. GABA er den hæmmende neurotransmitter. Det er derfor, GABA frigives af hjernen før sengetid. Phenibut virker ligesom GABA, men samtidig stimulerer frigivelsen af ​​GABA og serotonin i hjernen.

Phenibut har været, og fortsætter med at blive anvendt til behandling af post-traumatisk stress lidelse (PTSD) og søvnløshed i forskellige dele af Europa og resten af ​​verden.

Phenibut betragtes som et nootropt middel på grund af sin evne til positivt at påvirke forskellige neurologiske funktioner, det betyder også, at det er meget sikkert, og har ingen kendte alvorlige bivirkninger.

For at opsummere, Phenibut er almindeligt anvendt til at hjælpe med:

- Søvnløshed og uro
- Bedrer humør
- Angst og stress
- Øger opmærksomhed og koncentration på lang sigt
- Giver en følelse af velvære

Hver bøtte Phenibut indeholder 50 gram rent pulver.

Anbefalet brug: Som kosttilskud, 1-2 kapsler tage på tom mave 45 minutter før sengetid, eller når man ønsker en afslappet tilstand. For at etablere din ideelle dosis start med en (1) kapsel om dagen, vurderer tolerance og justere doseringer derefter. Må ikke overstige tre (3) kapsler per dag. For at holde kroppen følsom over for virkningerne, må du ikke tage det mere end én gang om dagen og bør tage en 2 dages pause efter 5 dages kontinuerlig brug. Ellers opbygges der midleritidig tolerance.

Advarsel: Må ikke anvendes hvis gravid, ammer eller under 18 år. Rådfør dig med en læge, før du tager dette ernæringstilskud, hvis du har eller har mistanke om en medicinsk tilstand eller tager nogen medicin eller kosttilskud. Hvis du oplever bivirkninger fra at tage dette produkt, skal du straks afbryde og kontakte en sundhedsperson. Må ikke anvendes hvis forseglingen er brudt eller mangler. Opbevares på et køligt og tørt sted. OPBEVARES UTILGÆNGELIGT FOR BØRN.

PHENIBUT50G

New

kr. 179,00 inkl. moms

Kundeanmeldelser

Ingen anmeldelser, skriv den første! (skriv anmeldelse)

Sidst sete