Noopept pulver 10 gram ELLER 90stk kapsler 10mg

Sale Noopept pulver 10 gram ELLER 90stk kapsler 10mg
Noopept siges at være den stærkeste 'racetam-analog der findes til rådighed, og den fungerer omtrent på samme måde med hensyn til virkningsmekanismer som Piracetam, men er optil tusind gange stærkere per milligram. Noopept giver bedre humør, intens fokus og forbedrede kognitive funktioner som hukommelse, indlæring, koncentration, etc. 

Hvordan opnås dette?

Noopept er meget biotilgængeligt, hvilket betyder, at det er let optages i kroppen, enten sublingualt (opløst under tungen) eller via din mave-tarmkanalen. Endvidere krydser det let blod-hjerne-barrieren og kan hurtig bruges i hjernen.

Kemisk set er Noopept kendt som N-phenylacetyl-L-prolylglycine ethylester, og det konverteres til cyclo-prolylglycine. L-cyclo-proglycine er en endogen (naturlig) neuropeptid i hjernen, der er ansvarlig for at regulere reaktioner på frygt. Det er her det anxiolytiske (angstdæmpende) aspekt af Noopept kommer ind, og forklarer hvordan det udviser de samme virkningsmekanismer som Piracetam på hjernen.

Derudover er der undersøgelser der dokumenterer neurobeskyttende, regenerative og hukommelsesforbedrende egenskaberne ved dette nootrope middel. 

I de videnskabelige undersøgelser ser vi, at Noopept har en positiv effekt på kognitive evner ved hjælp af neuronal plasticitet og de neurobeskyttende fordele påvises ved dets evne til at reducere neurotoksicitet.
Endelig stimulerer Noopept nervevækstfaktoren, eller NGF, som er et protein, der er vigtigt for hjernecellers vækst og vedligeholdelse.

Så vi kan se, at der er en masse forskning, der udføres på Noopept, der demonstrerer lovende resultater og ikke kun i laboratoriet, men også for folk, der bruger det i hverdagen for at forbedre sine kognitive evner.

Mere information: http://en.wikipedia.org/wiki/Noopept

Anbefalet brug: Som kosttilskud, 10-30mg daglig med et måltid, for at hjælpe med kognition, humør og mental ydeevne. Ideelt bør det tages i forbindelse med en kilde til cholin til hurtig opfyldning udtømte acetylcholin (ACh) niveauer i hjernen, vores produkt DMAE anbefales. Man bør ikke overstige seks kapsler i en given 24-timers periode, medmindre andet er foreskrevet af en sundhedskyndig person.

Advarsel: Må ikke anvendes til gravid, ammende eller børn under 18 år. Rådfør dig med en læge, før du tager dette ernæringstilskud, hvis du har eller har mistanke om en medicinsk tilstand eller tager nogen speciel medicin eller kosttilskud. Hvis du oplever bivirkninger fra at tage dette produkt, skal du straks afbryde behandlingen og kontakte en sundhedskyndig person. Må ikke anvendes hvis forseglingen er brudt eller mangler. Opbevares på et køligt og tørt sted. OPBEVARES UTILGÆNGELIGT FOR BØRN.

NOOPEPT90

Mind Nutrition

New

kr. 199,00

kr. 129,35

kr. 69,65!!

kr. 129,35 inkl. moms

Kundeanmeldelser

2 anmeldelse(r) (skriv anmeldelse)
Fremragende produkt! 5 vare stjerner
"Jeg har taget en kapsel Noopept hver dag om morgenen i næsten en uge nu og jeg føler at det giver mig mere mental styrke og mere motivation. Jeg føler at jeg kan danne mig et bedre indtryk af hver eneste ting jeg ser eller tænker på med Noopept. Jeg bliver derfor helt sikkert ved med at bruge dette produkt i fremtiden og anbefaler det til alle." Lupo - 04-05-2014
NOOPEPT + STRATTERA 1 vare stjerner
"Jeg har prøvet at kombinere Noopept med strattera (atomoxetin) det anbefaler jeg ikke nogen prøver." J.S. - 27-06-2016

Sidst sete