L-Theanine 60stk kapsler x 200mg

L-Theanine 60stk kapsler x 200mg
L- Theanine 

L- Theanine er en naturligt forekommende aminosyre, der almindeligvis findes i te ( grøn te specifikt ) . Den indeholder ikke nogen koffein selv , men det menes at være den ingrediens i grøn te er ansvarlig for at levere de beroligende virkninger forbundet med dets anvendelse .

L- Theanine har vist sig at forbedre stemningen , reducere fysisk og psykisk stress og samt forbedre kognition. Det efter sigende gør det uden at reducere årvågenhed eller fremme døsighed.

Snarere end at tage GABA, som givetvis ikke krydser blod- hjerne barrieren alt for godt , L- Theanine virker ved at øge GABA niveauet i hjernen naturligt. GABA er en neurotransmitter ansvarlig for at regulere ( inhibering , i mange tilfælde) ophidselse af neuroner i kroppen , reducere søvnløshed og generel uro i processen. Desuden theanine øger også niveauet af dopamin , som sammen med GABA hjælper med at give de beroligende og humørstyrkende effekter L- Theanine besidder.

Vi finder, at for at forbedre fokus og kognition, det fungerer godt på en synergistisk måde med koffein. Derfor kan kombinationsproduktet UltraCaffeine også anbefales.

Fordele

• Kan forbedre stemningen ✝
• vist sig at reducere angst ✝
• Kan spille en rolle i at øge naturlige GABA niveauer ✝

THEANINE

New

kr. 159,00 inkl. moms

Kundeanmeldelser

1 anmeldelse(r) (skriv anmeldelse)
Hurtigt og den rigtige pris 5 vare stjerner
"Alt fungerede. Levering på få dage. fair pris." Mads - 06-05-2014

Sidst sete