DMAE Dimethylaminoethanol 90 kapsler x 250mg

DMAE Dimethylaminoethanol 90 kapsler x 250mg
DMAE (DiMethylAminoEthanol bitartarat) 

DMAE findes naturligt i fødevarer og udgør en del af, hvad der er kendt som den 'sunde og gode' del af fedt i fisk.

Det bruges til at fremme humør og energi niveauer, samt forbedre koncentration og fokus.
DMAE er også en kilde til cholin , og har vist sig at genopbygge acetylcholinniveauer i centralnervesystemet. Acetylcholin er en neurotransmitter, der fungerer som den energivaluta i hjernen som giver næring til de kognitive processer.

En sidegevinst der tilskrives DMAE er, at brugerne rapporterer en meget mild stimulerende virkning.

Fordele
• Kan fungere som en mild stimulant ✝
• Genopfylder acetylcholin ✝
• Vist sig at fremme godt humør✝
• Kan øge niveauer af fokus og koncentration ✝

Foreslåede Anvendelse: Som kosttilskud , tag 500mg - 1000mg  om dagen. Ideelt brug DMAE i forbindelse med en aktiv nootropika så som Noopept, pramiracetam, aniracetam eller oxiracetam.

Dette produkt findes i pakker på 90 kapsler x 250mg eller i dåse med rent pulver på 100g. Prisen er den samme. Skriv en kommentar med ordren hvis du ønsker rent pulver isteder for kapsler. Du får over 4 gange så meget for samme pris.

Advarsel : Må ikke anvendes, hvis gravide eller ammer , ældre, under 18 år , eller hvis forseglingen er brudt. Altid konsultere en læge , før brug af denne eller nogen kosttilskud. Afbryd omgående, hvis nogen bivirkninger forekommer, og kontakt din sundhedsplejer eller praktiserende læge . OPBEVARES UTILGÆNGELIGT FOR BØRN .

Vores produkter er fri for konserveringsmidler , gær, gluten, stivelse og laktose. Ikke tilsat salt eller sukker. GMO-frit .

DMAECAPS90

New

kr. 109,00 inkl. moms

Kundeanmeldelser

Ingen anmeldelser, skriv den første! (skriv anmeldelse)

Sidst sete